Skip to main content
ThruLyrics

follow us

Via Vallen - Teman rasa pacar lyrics

Teman rasa pacar lyrics

Pernah aku mencoba dekat dengan lelaki
Tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata
Kowe takon aku opo ono cinta
tentang diriku dengan dirinya

Begitu juga sebaliknya dengan diriku
Aku ngroso cemburu yen delok awakmu
Cedhak cedhak karo wong wedok selain aku
Kok iso aku dadi cemburu

Sayang, opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran
Tapi kita cuma sebatas teman
dikiro pacaran jebule kekancan
Sabendino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran

Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang sayangan

Apalagi aku crito marang sliramu
Aku nganti sambat karo kanca kancaku
Antara berteman atau pacaran
Jawabane pacaran wae

Wis jan atiku tambah bingung rasane
Aku wedi mergo tresno medotke kancane
Yo wis ngene wae penting bahagia
Teman rasa pacar ojo nganti bubar

Sayang, opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran
Tapi kita cuma sebatas teman
Dikiro pacaran jebule kekancan

Sabendino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran

Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang sayangan

Dikiro pacaran jebule kekancan
Sabendino tangane gandengan
Wira wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran

Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang sayangan.

You Might Also Like:

Comment Policy: Please type your coment same as song lyrics you like on this page. Coments contains links will be hide and not to aprove.
Open Coment